
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
4broilerifileed
-
0.5 tlpaprikapulbrit
-
soola
-
purustatud musta pipart
- Täidis:
-
1värske õun
-
100 gmurendatud sinihallitusjuustu
- Praadimiseks:
-
õli
- Lisaks:
-
kokteilitikke
- Karri-õunariis:
-
3 dlbasmatiriisi
-
6 dlvett
-
1 tlkarrit
-
3 slmagustamata õunapüreed
-
soola
Valmistamisjuhend
Lõika broilerifileede sisse taskud, alustades filee servast. Valmista täidis. Koori õun ja lõika väikesteks tükkideks. Sega õunatükid, hallitusjuust ja rosmariin lusikaga vajutades nii, et tekib püreetaoline mass. Täida broileritaskud täidisega. Sulge filee serv paari kokteiltikuga. Pruunista fileesid mõlemalt poolt, maitsesta ja hauta küpseks. Keeda riis karriga maitsestatud vees valmis, järgi pakendil olevat õpetust. Maitsesta õunapüree ja soolaga.