
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
4kartulit
-
2porgandit
-
200 glillkapsast
-
5 dlvett
-
1 tlsoola
-
4rohelist sparglit
-
1 dlvärskeid või külmutatud herneid
- Paksendaja:
-
2 dlpiima
-
2 slnisujahu
- Lisaks:
-
25 gpehmet võid
-
2 slhakitud ürte (tilli ja peterselli)
Valmistamisjuhend
Koori kartulid ja porgandid. Viiluta porgandid ja lõika kartulid tükkideks. Lõika lillkapsas väikesteks õisikuteks. Pane aedviljad keevasse vette. Keeda umbes 8 minutit, kuni aedviljad on peaaegu pehmed. Lõika sparglite puitunud varreosa ära ning koori ja tükelda sparglivarred. Lisa sparglid ja herned supile. Sega jahu piimaga ja lisa paksendaja supile. Keeda mõni minut. Lase mõni hetk kaane all haududa. Sega ürdid pehme või hulka ja lisa supile ürdivõid.