
Meeldib
2
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
1 kgkartuli-sibulasegu
-
50 gkuumsuitsulõhet (sobib ka õrnsoola- või külmsuitsulõhe)
-
1.5potti tilli hakitult
-
5 dlvahu- või köögikoort
-
200 griivjuustu
-
0.8 tlvõi maitse järgi soola
-
sidruni- või laimipipart otse veskist
Valmistamisjuhend
Pane kartuli-sibulasegu ahjuvormi. Tükelda hulka suitsulõhe. Haki till ning sega see kokku koore, riivjuustu ja maitseainetega. Kalla segu vormi kartuli-sibulasegu ja kalatükkide peale.
Küpseta 175–200-kraadises ahjus 30–40 minutit või kuni pind on kuldpruun ja kartulid tunduvad küpsed. Paku juurde värsket salatit, konservkurki või konservpeeti.