
Liigitus
Koostisosad
-
200 glasanjeplaate
- Kanasegu:
-
300 gkanafileeribasid
-
1sibul
-
1suur porgand
-
1väike suvikõrvits (150 g)
-
1kollane paprika
-
2küüslauguküünt
-
0.5 tlkurkumit
-
0.5 tlpurustatud musta pipart
-
1 tlsoola
- Spinati-juustukaste:
-
7 dlkana- või köögiviljapuljongit
-
150 gkülmutatud spinatit
-
200 gsulatatud juustu
-
3 slnisujahu
-
katteks riivjuustu
Valmistamisjuhend
Prae kanafileeribad pruuniks ja hauta pannil pehmeks peeneks hakitud sibul ja porgand. Lisa kuubikuteks lõigatud suvikõrvits ja paprika ning purustatud küüslauk. Maitsesta segu. Valmista kaste, sulatades tükeldatud juust kuumas puljongis. Lisa spinat ja keeda paar minutit. Kastme paksendamiseks sega nisujahu väikse tilga veega ning vala seejärel pidevalt segades puljongisse. Vala rasvaga määritud ahjuvormi kõigepealt veidi kastet ning kata see lasanjeplaatidega. Tõsta plaatidele kanasegu ja vala sellele kastet. Jätka kihtide tegemist ning jäta kõige peale spinati-juustukaste. Puista üle riivjuustuga ning küpseta 175 kraadi juures 1–1,5 tundi, kattes vorm vajadusel fooliumiga.