Spinati-kanalasanje
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Keskmine raskusaste, Varu aega, Pastatoidud, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab linnuliha, Linnuliha, Itaalia, Pearoog

Spinati-kanalasanje

5 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 200 g
    lasanjeplaate
  • Kanasegu:
  • 300 g
    kanafileeribasid
  • 1
    sibul
  • 1
    suur porgand
  • 1
    väike suvikõrvits (150 g)
  • 1
    kollane paprika
  • 2
    küüslauguküünt
  • 0.5 tl
    kurkumit
  • 0.5 tl
    purustatud musta pipart
  • 1 tl
    soola
  • Spinati-juustukaste:
  • 7 dl
    kana- või köögiviljapuljongit
  • 150 g
    külmutatud spinatit
  • 200 g
    sulatatud juustu
  • 3 sl
    nisujahu
  • katteks riivjuustu
 

Valmistamisjuhend

Prae kanafileeribad pruuniks ja hauta pannil pehmeks peeneks hakitud sibul ja porgand. Lisa kuubikuteks lõigatud suvikõrvits ja paprika ning purustatud küüslauk. Maitsesta segu. Valmista kaste, sulatades tükeldatud juust kuumas puljongis. Lisa spinat ja keeda paar minutit. Kastme paksendamiseks sega nisujahu väikse tilga veega ning vala seejärel pidevalt segades puljongisse. Vala rasvaga määritud ahjuvormi kõigepealt veidi kastet ning kata see lasanjeplaatidega. Tõsta plaatidele kanasegu ja vala sellele kastet. Jätka kihtide tegemist ning jäta kõige peale spinati-juustukaste. Puista üle riivjuustuga ning küpseta 175 kraadi juures 1–1,5 tundi, kattes vorm vajadusel fooliumiga.