Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Šokolaadi-jõhvikamüsli
4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada
” Ameeriklased nimetavad müslit granola\'ks. Kasuta müslit magustoitudes ja vahepalaks.
Koostisosad
-
2 dlpähklisegu
-
5 dlneljaviljahelbeid
-
1 dlkookoshelbeid
-
2 slkakaopulbrit
-
1.5 dlkristall-roosuhkrut
-
4 slvett
-
0.5 dlrapsiõli
- Lisaks:
-
1 dlkakaooa tükke
-
0.5 dlkuivatatud jõhvikaid
Valmistamisjuhend
Sega hulka kakaooa tükid. Pane müsli klaaspurki ja hoia kuivas kohas.
Purusta pähklid. Sega omavahel kuivained. Keeda kastrulis segades kokku suhkur, vesi ja õli, kuni suhkur on lahustunud.
Laota kuivained küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Vala vedelik peene joana kuivainete peale ja sega hoolikalt läbi.
Küpseta 200 kraadi juures umbes 20 minutit või seni, kuni segu võtab ilusa värvi. Sega paar korda ka küpsetamise vältel. Lase jahtuda.