Šokolaadi-jõhvikamüsli
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Taimetoit, Vegan, Marjad, Laktoosivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab teravilja, Sisaldab pähkleid

Šokolaadi-jõhvikamüsli

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

 

Ameeriklased nimetavad müslit granola\'ks. Kasuta müslit magustoitudes ja vahepalaks.

Lisa

Koostisosad

  • 2 dl
    pähklisegu
  • 5 dl
    neljaviljahelbeid
  • 1 dl
    kookoshelbeid
  • 2 sl
    kakaopulbrit
  • 1.5 dl
    kristall-roosuhkrut
  • 4 sl
    vett
  • 0.5 dl
    rapsiõli
  • Lisaks:
  • 1 dl
    kakaooa tükke
  • 0.5 dl
    kuivatatud jõhvikaid
 

Valmistamisjuhend

Sega hulka kakaooa tükid. Pane müsli klaaspurki ja hoia kuivas kohas.

Purusta pähklid. Sega omavahel kuivained. Keeda kastrulis segades kokku suhkur, vesi ja õli, kuni suhkur on lahustunud.

Laota kuivained küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Vala vedelik peene joana kuivainete peale ja sega hoolikalt läbi.

Küpseta 200 kraadi juures umbes 20 minutit või seni, kuni segu võtab ilusa värvi. Sega paar korda ka küpsetamise vältel. Lase jahtuda.