Šokolaadi-apelsini tiramisu
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Itaalia, Sisaldab tsitruseid, Sisaldab laktoosi, Sisaldab pähkleid, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Emadepäev, Isadepäev, Lastepidu, Sõbrapäev, Kiire valmistada, Lihtne valmistada, Puuviljad, Jõulud, Magustoit

Šokolaadi-apelsini tiramisu

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

 

Tiramisu on magustoitude klassika. Selles õpetuses tehakse tiramisumagustoit otse pokaalidesse, põhjaks kasutatakse šokolaadiküpsiseid. Paku tiramisu juurde kohvi, näiteks espressot.

Lisa

Koostisosad

  • 150 g
    šokolaadiküpsiseid (Suklaacookies)
  • 1 dl
    külma kanget kohvi
  • 2 sl
    mandlilikööri (soovi korral)
  • 2 sl
    suhkrut
  • 250 g
    mascarpone't
  • 1
    apelsini riivitud koor
  • 3 sl
    pressitud apelsinimahla
  • Kaunistuseks:
  • 2 sl
    kakaopulbrit
  • 25 g
    tumedat šokolaadi
 

Valmistamisjuhend

Purusta küpsised ja jaga nelja pokaali. Sega kohv, suhkur ja soovi korral ka liköör nii, et suhkur lahustub. Jaga vedelik küpsiste peale. Vahusta kausis mascarpone apelsini koore ja mahlaga. Jaota küpsiste peale. Kata kilega ja tõsta umbes tunniks jahedasse kohta tõmbama. Enne serveerimist sõelu peale kakaopulbrit ja vooli šokolaadist laaste.