Liigitus
Šnitslid, salat ja avokaadokaste
2 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Šnitsel on klassika. Söö korralikku šnitslit koos salati ja avokaadokastmega. Šnitsleid on lihtne vasardada, kui mähid liha toidukilesse. Maitsesta praetud šnitslid soola ja pipraga.
Koostisosad
-
200 gveise välisfileed
-
0.2 tlsoola
-
musta pipart
- Salat:
-
1 pakksalatisegu
-
2 sloliiviõli
-
veidi soola
-
musta pipart
-
7minitomatit
- Kaste:
-
1avokaado
-
0.5sidruni mahl
-
0.5 tlTabasco kastet
-
1 dljogurtit
-
0.5 tlmusta pipart
-
veidi soola
Valmistamisjuhend
Lõika lihast 2 šnitslit. Vasarda need toidukilesse mähitult õhemaks. Jäta šnitslid toatemperatuurile, kuniks tegeled muude koostisainetega. Poolita tomatid ning maitsesta need õli ja soolaga. Küpseta tomateid ahjus 125 kraadi juures 20 minutit või kasuta neid värskelt.
Poolita avokaado ja tõsta viljaliha lusikaga kaussi. Lisa ülejäänud koostisosad ning surista saumikseriga ühtlaseks kastmeks. Maitsesta salat õli, soola ja pipraga, pane peale tomatid. Prae õliga pintseldatud šnitsleid kas grillil või grillpannil mõlemalt poolt paar minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Paku koos salati ja avokaadokastmega.