Sidrunised broilerivardad
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Linnuliha, Sisaldab tsitruseid, Sisaldab liha, Sisaldab linnuliha, Jaanid, Varu aega, Keskmine raskusaste, Suvi, Ei sisald. piimatooteid, Laktoosivaba, Grill

Sidrunised broilerivardad

4 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

 

Tee broilerivarraste juurde maitsvalt sidrunine marinaad ning grilli broilerit koos paprikaga. Pintselda valmis broilerivarrastele maitseõli.

Lisa

Koostisosad

  • broileri fileetükke
  • Marinaad:
  • 0.5 dl
    õli
  • 0.5 dl
    sidrunimahla
  • 1 sl
    punase veini äädikat
  • 1
    purustatud küüslauguküüs
  • 1 tl
    punet
  • purustatud musta pipart
  • Lisaks:
  • 1
    värske paprika
  • grillvardaid
  • Maitseõli:
  • 1
    sidruni riivitud koor
  • 1 sl
    peenestatud peterselli
  • 0.5 dl
    oliiviõli
  • 1 tl
    soola
 

Valmistamisjuhend

Tükelda broilerifilee umbes 3 cm kuubikuteks. Sega kokku marinaadi koostisosad. Sega broileritükid kausis marinaadiga läbi. Kata kinni ja lase kas mõni tund või järgmise päevani maitsestuda.

Tükelda paprika. Lüki broileri- ja paprikatükid kas vees leotatud puitvarrastele või õlitatud metallvarrastele. Tõsta vardad grillile ja küpseta keskmisel kuumusel umbes 15 minutit või kuni liha on küps. Keera vardaid küpsetamise ajal.

Sega omavahel riivitud sidrunikoor, petersell ja õli. Tõsta vardad grillilt ja pintselda neile maitseõli.