
Liigitus
Sidrunirullbiskviit
10 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Sidrunikohupiim ja metspähklipuru teevad sellele rullbiskviidi mahlaseks ja toitvaks. Sidrunirullbiskviidi kõrvale sobib hästi tass kohvi või teed.
Koostisosad
-
4kanamuna
-
1.5 dlsuhkrut
-
1 dlnisujahu
-
0.8 dlkartulijahu
-
1 tlküpsetuspulbrit
-
1sidruni riivitud koor
- Vahele ja peale:
-
2 dlvahukoort
-
1 purk(200 g) sidrunikohupiima
-
3 sltuhksuhkrut
-
4 slmetspähklipuru
Valmistamisjuhend
Vahusta munad ja suhkur kohevaks vahuks. Sega kokku nisujahu, kartulitärklis ja küpsetuspulber. Sõelu jahusegu munavahu hulka ja lisa sidrunikoor. Sega ühtlaseks. Kalla tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 225-kraadises ahjus umbes 7 minutit. Kummuta biskviit suhkruga kaetud küpsetuspaberi peale. Eemalda küpsetuspaber ja lase biskviidil jahtuda.
Vahusta koor ja sega hulka kohupiim ja tuhksuhkur. Määri umbes pool täidisest biskviidile ja keera biskviit küpsetuspaberi abil rulli. Jäta ühendusjoon allapoole. Lase rullbiskviidil külmikus seista. Määri peale ülejäänud täidis ja raputa peale pähklipuru.