
Meeldib
0
1
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
200 gmargariini
-
2 dlsuhkrut
-
3kanamuna
-
1sidruni koor
-
3.5 dlgluteenivaba jahusegu
-
2 tlküpsetuspulbrit
- Vormi määrimiseks:
-
margariini
-
gluteenivaba riivsaia
- Glasuur:
-
2 dltuhksuhkrut
-
1.5 slkohvijooki
-
1 slsulatatud margariini
-
kaunistuseks purustatud metspähkleid (kui soovid)
Valmistamisjuhend
Pese ja kuivata sidrun. Riivi koor peene riiviga. Vahusta mikseriga pehme margariin ja suhkur. Lisa ühekaupa munad, pidevalt segades. Sega hulka riivitud sidrunikoor ja jahuga segatud küpsetuspulber. Kalla tainas võiga määritud ja riivsaiaga ülepuistatud ümmargusse koogivormi. Küpseta 175-kraadise ahju alumises osas umbes 50 minutit. Lase pisut jahtuda ja kalluta vormist välja. Kui võimalik, glasuuri alles järgmisel päeval. Sega glasuuri ained omavahel kokku ja tõsta glasuur lusikaga koogile. Kui soovid, kaunista kohe pähklipuruga.