Sidruni-lagritsavaht
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Munavaba, Lihtne valmistada, Varu aega, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Sisaldab tsitruseid

Sidruni-lagritsavaht

4 portsjonit
Varu aega
Lihtne valmistada

 

Sidruni-lagritsavaht on hea magustoit nädalalõpuks. See hõrgutis sisaldab sidrunimaitselist küpsetusšokolaadi ja lagritsaiirist. Paku juurde konservpirni viile. Alusta sidruni-lagritsavahu valmistamist aegsasti.

Lisa

Koostisosad

  • Sidrunivaht:
  • 1 pakk
    (100 g) sidrunimaitselist küpsetusšokolaadi
  • 1 dl
    vahukoort
  • Lagritsavaht:
  • 1 dl
    vahukoort
  • 3
    (à 19 g) lagritsaiirist (Kick)
  • Lisaks:
  • 1 purk
    (400/230 g) konservpirni poolikuid
 

Valmistamisjuhend

Tükelda šokolaad. Lase koor potis keema ja lisa hulka valge šokolaadi tükid. Tõsta pott pliidilt ja sega, kuni šokolaad on sulanud. Kaabi segu kaussi. Mõõda teise vahu jaoks potti koor ja tükelda hulka lagritsaiirised. Keeda segades, kuni iirised on sulanud. Kaabi see segu teise kaussi. Kata kausid kilega ja tõsta 4–6 tunniks külmikusse.

Vahusta mõlemad segud ja soovi korral pane kumbki segu oma koogipritsi. Viiluta pirnid. Jaota pooled pirniviiludest pokaalide põhja. Tõsta lusikaga või pigista koogipritsiga peale lagritsavaht. Pane lagritsavahu peale ülejäänud pirniviilud ja pigista koogipritsist või tõsta lusikaga peale sidrunivaht.