
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Sidruni-jogurtišerbett
4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Värske ja sidrunine idamaine magustoit šerbett saab kiiresti valmis vahukoorest, sidrunimahlast ja Türgi jogurtist. Varu siiski aega šerbeti külmutamiseks – külmutamise käigus vajab šerbett 2–3 korda mikseriga vahustamist. Kaunista šerbetiportsjonid näiteks marjadega.
Koostisosad
-
2 dlvahukoort
-
0.8 dlsuhkrut
-
1 dlsidrunimahla
-
2 tlriivitud sidrunikoort
-
4 dlTürgi jogurtit
Valmistamisjuhend
Mikserda vahukoor ja suhkur vahuks. Sega sidrunimahl, riivitud sidrunikoor ja vahukoor jogurti hulka. Pane segu külma taluvas anumas sügavkülmikusse.
Külmutamise ajal vahusta elektrimikseriga 2–3 korral. Tõsta šerbett tassidesse. Kaunista nt marjade, küpsisepuru ja sidrunikooreviiludega.