
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
20 tkväikseid krõbedaid rukkikrõpse (võid kasutada ka pehmemaid)
-
200 gpäikesekuivatatud tomati toorjuustu või muud maitsestatud toorjuustu
-
1väike punane sibul hakitult
-
peotäis hakitud rukolat
-
musta pipart otse veskist
- Peale:
-
viilupaarParma sinki
-
musta pipart otse veskist
-
kandikule rukolat
Valmistamisjuhend
Lao rukkikrõpsud kandikule.
Pane toorjuust kaussi ning haki sisse punane sibul ja rukola. Jahvata otse veskist peale musta pipart. Sega ühtlaseks. Kinnita tordipritsi külge suure avaga otsik. Tõsta täidis tordipritsi. Pigista täidis rukkikrõpsudele. Võta Parma singi küljest väikseid tükke ja keera need roosideks. Kaunista ampsud Parma singiga ja jahvata peale veel musta pipart. Kaunista kandik rukolaga.