Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
800 gpõrsa sisefileesid
- Jamaica maitsesegu:
-
1värske tšilli
-
2küüslauguküünt
-
2 slrapsiõli
-
1 tlkuivatatud tüümiani
-
1 tlsoola
-
0.5 tlpurustatud musta pipart
-
1 tljahvatatud kaneeli
-
0.2 tljahvatatud nelki
-
1laimi mahl
Valmistamisjuhend
Valmista maitsesegu. Poolita ja tükelda tšilli. Koori ja peenesta küüslauguküüned. Sega ained kas uhmris või kausis kokku. Eemalda fileelt kelme. Hõõru maitsesegu fileede pinnale ja lase kinnikaetult külmikus maitsestuda kas paar tundi või järgmise päevani. Tõsta liha umbes tund aega enne grillimist toasooja. Grilli fileesid väligrillil, kuni pind saab mõnusa värvi. Tõsta liha ahjuvormi ja küpseta 160-kraadises ahjus või grilli järelsoojuses veel umbes 20 minutit, kuni liha on seest küps. Lase umbes 10 minutit fooliumi all tõmmata. Lõika fileed viiludeks.