
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
850 gpõrsa välisfileed
-
1 tlsoola
-
1 tlpurustatud rohelist pipart
-
3õuna
-
1 slmargariini või õli
-
2.5 dlkuiva õunasiidrit
-
2 slmagusat sojakastet
-
1 tlkuivatatud rosmariini
-
1 purk(200 g) crème fraîche'i
-
2 sltükeldatud murulauku
Valmistamisjuhend
Lõika filee umbes sentimeetri paksusteks viiludeks ning maitsesta soola ja pipraga. Koori õunad ja lõika sektoriteks, eemalda seemnekoda. Kodumaiseid õunu pole tarvis koorida. Kuumuta pannil õli ja pruunista selles lihatükid. Küpseta liha paari pannitäiena. Siis tõsta kogu küpsetatud liha tagasi pannile ja lisa õunad, siider, sojakaste ja rosmariin. Hauta kaane all umbes 35 minutit, kuni liha on mure. Lõpuks lisa crème fraîche ja murulauk.