
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
2punast sibulat
-
2sibulat
-
3küüslauku
-
2 slõli
-
1 slmett
-
1 slsinepit
-
1 slpalsamiveiniäädikat
-
1 kgmaitsestatud põrsa välisfileed
-
2õuna
Valmistamisjuhend
Koori sibulad. Lõika need neljaks sektoriks. Poolita küüslauguküüned. Sega kokku õli, mesi, sinep, palsamiveiniäädikas ja sibul. Lükka lihatermomeeter filee sisse ning küpseta 125-kraadises ahjus umbes 1 1/2 tundi või kuni liha sisetemperatuur on 75–80 °C. Kui küpsemisaega on järel üks tund, tõsta sibulad ja küüslauk liha juurde vormi. Pese õunad ja lõika sektoriteks, eemalda seemnekoda. Kui küpsemisaega on järel 20 minutit, tõsta vormi ka õunatükid.