Põrsafilee ja ahjusibulad
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Jõulud, Laktoosivaba, Gluteenivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Keskmine raskusaste, Varu aega, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab mett, Sealiha, Pearoog

Põrsafilee ja ahjusibulad

6 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 2
    punast sibulat
  • 2
    sibulat
  • 3
    küüslauku
  • 2 sl
    õli
  • 1 sl
    mett
  • 1 sl
    sinepit
  • 1 sl
    palsamiveiniäädikat
  • 1 kg
    maitsestatud põrsa välisfileed
  • 2
    õuna
 

Valmistamisjuhend

Koori sibulad. Lõika need neljaks sektoriks. Poolita küüslauguküüned. Sega kokku õli, mesi, sinep, palsamiveiniäädikas ja sibul. Lükka lihatermomeeter filee sisse ning küpseta 125-kraadises ahjus umbes 1 1/2 tundi või kuni liha sisetemperatuur on 75–80 °C. Kui küpsemisaega on järel üks tund, tõsta sibulad ja küüslauk liha juurde vormi. Pese õunad ja lõika sektoriteks, eemalda seemnekoda. Kui küpsemisaega on järel 20 minutit, tõsta vormi ka õunatükid.