
Liigitus
Koostisosad
-
4kanamuna
-
1.5 dlsuhkrut
-
1 dlnisujahu
-
0.5 dlkartulitärklist
-
1 tlküpsetuspulbrit
- Peale:
-
2 slkaneelisuhkrut
- Rullbiskviidi täidis:
-
0.5 karpi(100 g) maitsestamata toorjuustu
-
1 purk(300 g) ploomimarmelaadi
- Koogi täidis:
-
5želatiinilehte
-
100 gvalget šokolaadi
-
2 dlvahukoort
-
0.5 karpi(100 g) maitsestamata toorjuustu
-
2 purki(à 200 g) vanillikohupiima
-
3 slsidrunimahla
Valmistamisjuhend
Vahusta munad ja suhkur. Sega omavahel kuivained ja sõelu vahu hulka. Sega ühtlaseks. Kalla tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 225-kraadises ahjus 7–8 minutit. Kummuta koogipõhi puhtale küpsetuspaberile, millele on raputatud kaneelisuhkrut. Sega toorjuust pehmemaks ja sega selle hulka ploomimarmelaad. Määri täidis koogipõhjale ja keera koogipõhi tihedaks rulliks. Tõsta ühenduskoht allapoole külmikusse. Valmista koogi täidis. Leota želatiinilehti 10 minutit külmas vees. Sulata valge šokolaad ja lase jahtuda. Vahusta koor. Sega kokku kohupiim, toorjuust ja valge šokolaad. Lahusta želatiinilehed keevas sidrunimahlas ja nirista segu ühtlase joana kohupiimasegu hulka, kogu aeg segades. Sega ettevaatlikult hulka vahukoor. Vooderda ümmarguse põhjaga kauss (u 2 l) toidukilega. Lõika rullbiskviit viiludeks ja vooderda kauss viiludega. Kalla koogitäidis kaussi. Lao ülejäänud rullbiskviidiviilud katteks peale. Kata kilega ja lase külmikus seista vähemalt neli tundi või järgmise päevani. Kummuta kook kandikule.