Ploomine Charlotte russe
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Sünnipäev, Keskmine raskusaste, Varu aega, Lastepidu, Isadepäev, Emadepäev, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna

Ploomine Charlotte russe

14 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 4
    kanamuna
  • 1.5 dl
    suhkrut
  • 1 dl
    nisujahu
  • 0.5 dl
    kartulitärklist
  • 1 tl
    küpsetuspulbrit
  • Peale:
  • 2 sl
    kaneelisuhkrut
  • Rullbiskviidi täidis:
  • 0.5 karpi
    (100 g) maitsestamata toorjuustu
  • 1 purk
    (300 g) ploomimarmelaadi
  • Koogi täidis:
  • 5
    želatiinilehte
  • 100 g
    valget šokolaadi
  • 2 dl
    vahukoort
  • 0.5 karpi
    (100 g) maitsestamata toorjuustu
  • 2 purki
    (à 200 g) vanillikohupiima
  • 3 sl
    sidrunimahla
 

Valmistamisjuhend

Vahusta munad ja suhkur. Sega omavahel kuivained ja sõelu vahu hulka. Sega ühtlaseks. Kalla tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 225-kraadises ahjus 7–8 minutit. Kummuta koogipõhi puhtale küpsetuspaberile, millele on raputatud kaneelisuhkrut. Sega toorjuust pehmemaks ja sega selle hulka ploomimarmelaad. Määri täidis koogipõhjale ja keera koogipõhi tihedaks rulliks. Tõsta ühenduskoht allapoole külmikusse. Valmista koogi täidis. Leota želatiinilehti 10 minutit külmas vees. Sulata valge šokolaad ja lase jahtuda. Vahusta koor. Sega kokku kohupiim, toorjuust ja valge šokolaad. Lahusta želatiinilehed keevas sidrunimahlas ja nirista segu ühtlase joana kohupiimasegu hulka, kogu aeg segades. Sega ettevaatlikult hulka vahukoor. Vooderda ümmarguse põhjaga kauss (u 2 l) toidukilega. Lõika rullbiskviit viiludeks ja vooderda kauss viiludega. Kalla koogitäidis kaussi. Lao ülejäänud rullbiskviidiviilud katteks peale. Kata kilega ja lase külmikus seista vähemalt neli tundi või järgmise päevani. Kummuta kook kandikule.