Pitsapannkook
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Piknik, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sealiha, Itaalia, Eelroog, Pearoog

Pitsapannkook

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 1 l
    piima
  • 4
    muna
  • 1 tl
    soola
  • 5 dl
    nisujahu
  • 0.5 dl
    rapsi- või avokaadoõli
  • Täidis:
  • 150 g
    singiviilusid
  • 100 g
    kirss- või miniploomtomateid poolitatult
  • 1
    sibul hakitult või ratasteks lõigatult
  • 1
    peenestatud küüslauguküüs
  • 150 g
    riivjuustu
 

Valmistamisjuhend

Mõõda piim kaussi.

Lisa hulka munad ja sool.

Sega vispliga ettevaatlikult läbi.

Lisa pidevalt segades juurde nisujahu.

Lõpuks lisa õli.

Lase tainal tubli pool tundi paisuda.

Kalla tainas küpsetuspaberiga vooderdatud kõrgema servaga ahjuplaadile.

Raputa peale singiribad, kirsi- või miniploomtomatid, sibul, küüslauguküüs ja lõpuks riivjuust.

Küpseta pitsapannkooki 225-kraadise ahju keskmisel restil umbes 30 minutit või kuni pind on hüübinud ja kuldpruun.

Paku nagu pitsat.