Pitsaleivad
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Eelroog, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Sisaldab veiseliha, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Jaanid, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Grill, Piknik

Pitsaleivad

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Grillpannil või tavalisel malmpannil praetud kuumad leivad määritakse koorekastmega ja kaetakse mozzarella, singi ja oliividega

Lisa

Koostisosad

  • 2 tl
    kuivpärmi
  • 1 tl
    suhkrut
  • 1 tl
    soola
  • 2 dl
    sooja piima
  • 4.5 dl
    nisujahu
  • 1 sl
    õli
  • Peale:
  • 0.5 tl
    (1/2 tl) soola
  • 1 pakk
    mozzarella't
  • 100 g
    õhu käes kuivatatud sinki
  • 8
    kirsstomatit
  • 12
    oliivi
  • basiilikulehti
  • 1 dl
    crème fraîche´i
  • 1 sl
    tšillikastet
  • 0.5 dl
    majoneesi
  • 0.5 tl
    (1/2 tl) musta pipart
  • 1 tl
    punet
  • 1.5
    purustatud küüslauguküünt
 

Valmistamisjuhend

Sega kuivpärm ja maitseained sooja, 42-kraadise piimaga. Lisa jahu ja õli. Sõtku tainas sitkeks ja lase rätiku all soojas kohas umbes 30 minutit kerkida.

Taina kerkimise ajal tee valmis kaste. Sega crème fraîche'i hulka tšillikaste, majonees ja maitseained. Rebi mozzarella tükkideks. Poolita singiviilud ja kirsstomatid. Jaga tainas neljaks ja rulli õhukesteks lehtedeks. Aja pann kuumaks ja küpseta leivad ükshaaval valmis. Küpsetamisaeg on umbes 2–3 minutit mõlemalt poolt. Hoia leivad käterätikusse mähitult soojas. Määri peale kaste ja lisa ka ülejäänud kate.