Piri-piri-broiler
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Linnuliha, Sisaldab liha, Sisaldab linnuliha, Jaanid, Keskmine valmistusaeg, Keskmine raskusaste, Munavaba, Ei sisald. piimatooteid, Laktoosivaba, Grill

Piri-piri-broiler

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 1 kg
    broilerikoibi-kintse
  • 4
    tšillit
  • 3
    küüslauguküünt
  • 2 tl
    paprikapulbrit
  • 2 sl
    punase veini äädikat
  • 2 sl
    oliiviõli
  • 1 tl
    gurmeesoola
  • 0.5 tl
    musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Aseta tükeldatud tšilli, küüslauguküüned, paprikapulber ja punase veini äädikas kannmikserisse või köögikombaini. Lase masinal veidi aega töötada. Lisa veiniäädikas, õli, sool ja pipar. Lase masinal veel veidi aega töötada.

Tükelda koivad-kintsud kolmeks. Pane need kilekotti, lisa marinaad. Sulge kott ja töötle segu selliselt, et kõik tükid on marinaadiga kaetud. Kalla broileritükid ahjuvormi ja küpseta 200 kraadi juures 45–55 minutit.