Piprapihvid ja koore-konjakikaste
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Veiseliha, Sisaldab sojat, Sisaldab liha, Sisaldab veiseliha, Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Keskmine valmistusaeg, Keskmine raskusaste, Munavaba, Gluteenivaba

Piprapihvid ja koore-konjakikaste

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

 

Naudi korralikku pihvi koos koore-konjakikastmega. Vaata videot ja piltjuhiseid – lihtne ja maitsev!

Lisa

Koostisosad

  • 700 g
    veise sisefileed
  • 2 sl
    purustatud musta pipart
  • 1 tl
    soola
  • Praadimiseks:
  • võid ja õli
  • Koore-konjakikaste:
  • 2 dl
    lihapuljongit
  • 2 dl
    koort
  • 2 tl
    sojakastet
  • 2 tl
    sinepit
  • 1 sl
    konjakit või õunamahla
  • purustatud musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Tõsta liha umbes tund aega enne praadimist toatemperatuurile. Eemalda fileelt kelme ja pühi pind kuivaks. Lõika filee neljaks pihviks. Vormi pihvid ümaraks. Purusta pipar nt uhmris. Kasta pihvide servad piprapurusse. Kuumuta pannil või ja õli. Küpseta korraga kahte pihvi, et pann ei jahtuks. Lase pihvidel rahus küpseda, kuni nende pinnale hakkab tekkima punaseid tilkasid. Siis keera pihvid ümber ja küpseta veel umbes kaksi minutit. Tõsta pihvid soojendatud ahjuvormi ning maitsesta soola ja pipraga. Kata fooliumiga ja enne serveerimist lase hetk haududa. Kalla pannile lihapuljong, koor, sojakaste ja sinep. Keeda umbes 5 minutit, et kaste pakseneks. Maitsesta konjaki ja purustatud pipraga. Paku kastet koos pihvidega.