
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Pestolihapallid
4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada
” Tee ise lihtne ja maitsev pestokaste ning maitsesta sellega hakklihasegu. Pestolihapallid maitsevad hästi näiteks värske salati kõrvale.
Koostisosad
-
1 dlvett
-
0.5 dlriivsaia
-
1sibul
-
1 slõli
-
400 ghakkliha
-
1kanamuna
-
1 tlsoola
-
0.5 tlpurustatud musta pipart
- Pestokaste:
-
0.5 dlpiiniaseemneid
-
0.5 dlriivitud parmesani
-
1väike küüslauguküüs
-
1pott basiilikut
-
1 sloliiviõli
Valmistamisjuhend
Sega omavahel vesi ja riivsai. Koori ja peenesta sibul. Kuumuta sibul pannil õli sees klaasjaks. Lisa riivsaiasegule sibul, hakkliha, muna ja maitseained. Mõõda pestokastme koostisained köögikombaini ja surista tükiliseks püreeks. Sega hakklihamassi hulka.
Veereta massist niisutatud kätega väiksed pallid. Küpseta 225-kraadises ahjus küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadil umbes 15 minutit või prae pannil õlis.