Peenrasalat
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Salat, Taimetoit, Vegan, Juur- ja köögiviljad, Laktoosivaba, Gluteenivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Suvi, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Eelroog

Peenrasalat

6 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

 

Toitev peenrasalat sisaldab muu hulgas keedetud peeti ja värsket lillkapsast. Salatikaste sega kokku sinepist, sidrunimahlast, õlist ja maitseainetest. Paku salatit näiteks lõunaoote juurde või eraldi toidukorrana koos krõbeda leivaga.

Lisa

Koostisosad

  • 2
    peeti
  • 2
    porgandit
  • 0.5
    suvikõrvitsat
  • kimp rediseid
  • 0.5
    lillkapsast
  • Sinepikaste:
  • 2 sl
    sinepit
  • 1.5 tl
    suhkrut
  • 0.5
    sidruni mahl
  • 2 dl
    rapsiõli
  • 1
    purustatud küüslauguküüs
  • 0.5 tl
    soola
  • 0.2 tl
    musta pipart
  • 0.2 tl
    estragoni
 

Valmistamisjuhend

Keeda ja jahuta peedid. Pese, koori ja viiluta aedviljad, eralda lillkapsas väikesteks õisikuteks. Paiguta aedviljad vaagnale. Piserda peale pisut õli.

Pane kaussi sinep, suhkur ja sidrunimahl. Sega ning lisa peenikese joana õli, kogu aeg vahustades. Lisa hulka maitseained. Paku kastet eraldi.