Parmesanibroiler ja ürdikuskuss
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Suhkruvaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna, Sisaldab linnuliha, Sisaldab liha, Linnuliha, Pearoog

Parmesanibroiler ja ürdikuskuss

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 400 g
    õhukesi broilerifileesid või sisefileed
  • 2
    muna
  • 1.5 dl
    riivitud parmesani
  • 1 dl
    riivsaia
  • 1 tl
    punet
  • 0.5 tl
    soola
  • 0.5 tl
    musta pipart
  • Praadimiseks:
  • õli
  • Veel läheb vaja:
  • 3 dl
    kuskussi
  • 0.5
    sidruni mahl
  • 1 sl
    võid
  • 1 sl
    oliiviõli
  • 1 dl
    hakitud basiilikut või peterselli
  • 0.5 dl
    hakitud piparmünti
  • soola
  • musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Lõika fileed neljaks. Löö munad lahti supitaldrikusse. Sega teises taldrikus parmesan ja riivsai ning maitseained. Kasta broileritükid kõigepealt muna sisse ja seejärel parmesanisegusse. Lase veidi aega kuivada.

Kuumuta pannil paras kogus õli. Küpseta broileritükke õlis mõõdukal tempeatuuril 2-3 minutit mõlemalt poolt kuldpruuniks.

Valmista kuskuss vastavalt pakendil olevale õpetusele. Lisa või, õli, sidrunimahl, ürdid ja maitseained. Lase maitsetel veidi aega imbuda.