Paprika-ananassisalsa
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Salat, Taimetoit, Vegan, Juur- ja köögiviljad, Laktoosivaba, Gluteenivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Suvi, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Eelroog

Paprika-ananassisalsa

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 1
    punane paprika
  • 0.5
    kurki
  • 1 purk
    (227/140 g) purustatud ananassi
  • 2 sl
    hakitud basiilikut
  • 0.5
    laimi mahl ja riivitud koor
  • 1 sl
    oliiviõli
  • soola
  • purustatud musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Poolita paprika ning eemalda vars, seemned ja valge osa. Koori kurk õhukeselt. Tükelda paprika ja kurk väikesteks tükkideks.

Tõsta kaussi ning kalla hulka ananassitükid koos leemega. Maitsesta peenestatud basiiliku, riivitud laimikoore ja laimimahlaga. Sega hulka õli ja maitseained. Lase enne serveerimist veidi jahedas seista. Salsa sobib igasuguste grillroogade juurde.