
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
- Pannkoogitaigen:
-
3kanamuna
-
7 dlpiima
-
2 dlnisujahu
-
1.5 dlodrajahu
-
0.5 tlsoola
-
0.5 dlvedelat taimeõli-/või-õlisegu
- Rabarberi-sidrunitäidis:
-
250 grabarberit
-
0.5 dlsuhkrut
-
1 slvett või sidrunimahla
-
2 dlvahukoort
-
250 gmascarpone juustu
-
0.5 dlsidrunikreemi (lemon curd)
- Kaunistuseks:
-
tuhksuhkrut
Valmistamisjuhend
Loputa ja tükelda rabarber. Tõsta rabarberitükid koos suhkru ja vee või mahlaga potti. Keeda, kuni kõik tükid on peaaegu pehmed. Lase jahtuda.
Vahusta kausis munad. Lisa pool piima kogusest ja kuivained. Sega ühtlaseks massiks. Mikserda hulka ülejäänud piim ja või. Lase taignal külmkapis umbes pool tundi seista. Küpseta taignast umbes 12 suurt paksemat pannkooki. Lase pannkookidel jahtuda.
Vahusta vahukoor. Sega hulka mascarpone juust ja sidrunikreem. Määri pannkoogile täidist ja tõsta lusikaga selle peale rabarberitükid. Lao pannkookidest ja täidisest tort. Vala peale ülejäänud täidis ja rabarberid. Sõelu pinnale tuhksuhkrut.