Pannkoogitort rabarberiga
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Suvi, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Lastepidu, Isadepäev, Emadepäev, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna, Sisaldab tsitruseid

Pannkoogitort rabarberiga

12 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • Pannkoogitaigen:
  • 3
    kanamuna
  • 7 dl
    piima
  • 2 dl
    nisujahu
  • 1.5 dl
    odrajahu
  • 0.5 tl
    soola
  • 0.5 dl
    vedelat taimeõli-/või-õlisegu
  • Rabarberi-sidrunitäidis:
  • 250 g
    rabarberit
  • 0.5 dl
    suhkrut
  • 1 sl
    vett või sidrunimahla
  • 2 dl
    vahukoort
  • 250 g
    mascarpone juustu
  • 0.5 dl
    sidrunikreemi (lemon curd)
  • Kaunistuseks:
  • tuhksuhkrut
 

Valmistamisjuhend

Loputa ja tükelda rabarber. Tõsta rabarberitükid koos suhkru ja vee või mahlaga potti. Keeda, kuni kõik tükid on peaaegu pehmed. Lase jahtuda.

Vahusta kausis munad. Lisa pool piima kogusest ja kuivained. Sega ühtlaseks massiks. Mikserda hulka ülejäänud piim ja või. Lase taignal külmkapis umbes pool tundi seista. Küpseta taignast umbes 12 suurt paksemat pannkooki. Lase pannkookidel jahtuda.

Vahusta vahukoor. Sega hulka mascarpone juust ja sidrunikreem. Määri pannkoogile täidist ja tõsta lusikaga selle peale rabarberitükid. Lao pannkookidest ja täidisest tort. Vala peale ülejäänud täidis ja rabarberid. Sõelu pinnale tuhksuhkrut.