Panna cotta vaarikakompotiga
Meeldib
2 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Piimatooted, Marjad, Gluteenivaba, Munavaba, Keskmine raskusaste, Varu aega, Sisaldab laktoosi, Sisaldab tsitruseid, Itaalia

Panna cotta vaarikakompotiga

4 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • Panna cotta:
  • 2
    želatiinilehte
  • 2 dl
    vahukoort
  • 3 spl
    suhkrut
  • 1 pk
    (200 g) hapukoort
  • Lisaks:
  • 200 g
    vaarikaid
  • 3 spl
    suhkrut
  • 1
    laimi riivitud koor
 

Valmistamisjuhend

Leota želatiinilehti külmas vees 5 minutit. Kuumuta koor kastrulis keemiseni. Tõsta kastrul tulelt ja lahusta koores kuivaks pigistatud želatiinilehed. Lisa suhkur ja hapukoor ning sega. Vala segu nelja serveerimiskaussi ning kata toidukilega. Lase külmkapis 3–4 tundi või öö läbi tarduda.

Pane vaarikad, suhkur ja riivitud laimikoor kaussi ning lase mõni tund maitsestuda. Jaga kompott tardunud panna cotta'dele.