
Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
50 gpärmi
-
5 dlvett
-
0.8 tlsoola
-
1.5 tlsuhkrut
-
11 dlnisujahu
-
1 dlõli või soolaga margariini
- Katteks:
-
kooritud päevalilleseemneid
-
määrimiseks õli
Valmistamisjuhend
Lahusta pärm leiges vees. Lisa sool, suhkur ja jahu. Sõtku taigen paksuks. Sõtku hulka õli või rasv ja pane taigen pooleks tunniks sooja kohta kerkima. Vormi kerkinud taignast jahuga kaetud laual pall ja suru seejärel küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile madalaks põhjaks. Kata ahjuplaat rätikuga ja lase veel 10 minutit kerkida. Pintselda kerkinud taigent õliga ja raputa peale päevalilleseemneid. Küpseta 225 kraadi juures 25-30 minutit, kuni sai on kuldpruun.