
Meeldib
7
2
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
140 gpekaanipähkleid
-
8kuivatatud kivideta datleid
-
näpuotsaga gurmeesoola
- Täidis:
-
300 gIndia pähkleid
-
200 gkülmutatud mustsõstraid
-
1.5 dlkookosõli
-
1 dlmett
-
3 slsidrunimahla
Valmistamisjuhend
Pane India pähklid külma vette ligunema vähemalt tunniks või üheks ööks. Pane pekanipähklid, datlid ja sool lõiketeraga köögikombaini. Töötle ühtlaseks, kuni segu on tihke. Vajuta pähklimass küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva koogivormi põhja (läbimõõt 20 cm). Võta mustsõstrad toatemperatuurile sulama. Nõruta India pähklitest vesi. Sulata kookosõli vesivannis madalal temperatuuril vedelaks. Pese köögikombaini nõu puhtaks ja sega täidise koostisosad ühtlaseks massiks. Kanna täidis pähklipõhja peale. Tõsta kook tunniks ajaks sügavkülma. Enne serveerimist lase koogil veidi aega toatemperatuuril seista. Hoia kooki külmkapis.