Marrakechi broiler
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Laktoosivaba, Gluteenivaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Keskmine raskusaste, Varu aega, Sisaldab linnuliha, Sisaldab liha, Linnuliha, Aafrika, Pearoog

Marrakechi broiler

4 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 3
    broilerikoiba
  • õli
  • 1 tl
    soola
  • 4
    väikest sibulat
  • 1.5
    tšillit
  • 12
    kiviga oliivi
  • 0.8
    sidrunit viiludena
  • Puljong:
  • 2 sl
    õli
  • 3
    peenestatut küüslauguküünt
  • 0.5 tl
    kaneeli
  • 1.5 tl
    vürtsköömneid
  • 0.5 tl
    musta pipart
  • 1 sl
    fariinsuhkrut
  • 3 dl
    õunamahla
  • (näpuotsaga safranit)
 

Valmistamisjuhend

Lõika koivad kolmeks. Pruunista tükid pannil õlis. Tõsta tükid patta või ahjuvormi ja maitsesta soolaga. Pruunista kergelt ka poolitatud sibulad ja lisa patta. Tõsta kanatükkidele poolitatud tšillid ja oliivid.

Kuumuta pannil õli, lisa küüslauk, maitseained ja suhkur. Kuumuta. Kalla pannile õunamahl ning murenda hulka kanapuljongikuubik. Kuumuta keemiseni ja vala patta. Hauta 200-kraadises ahjus 45–60 minutit. Kui kasutad safranit, lisa see toidule lõpupoole.