Mango-kookose pulgakommid
Meeldib
1 1
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Piknik, Lihavõtted, Gluteenivaba, Munavaba, Sünnipäev, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sõbrapäev, Lastepidu, Isadepäev, Emadepäev, Sisaldab piima, Sisaldab pähkleid, Sisaldab laktoosi

Mango-kookose pulgakommid

25 tükki
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 200 g
    mango toorjuustu (või muud magusat maitsestatud toorjuustu)
  • 200 g
    tumedat šokolaadi
  • 1 tl
    vanillisuhkrut või pisut jahvatatud vanillikauna otse veskist
  • Lisaks:
  • 25
    jäätise- või pulgakommipulka
  • 50 g
    kookoshelbeid
  • 1 sl
    vett
  • kollast toiduvärvi
 

Valmistamisjuhend

Torka pallide sisse jäätise- või pulgakommipulgad. Võid kasutada ka grillvarda juppe.

Hoia pulgakomme serveerimiseni külmikus.

Sega mango toorjuust kausis mikseriga pehmemaks. Tükelda tume šokolaad kaussi ja sulata kas veevannil või mikrolaineahjus poole minuti kaupa, vahepeal segades, kuni see on sulanud. Mikserda sulašokolaad toorjuustu hulka. Maitsesta vanilliga. Tõsta segu mõneks tunniks külmikusse hanguma.

Vormi segust ühesuurused pallid. Pane kookoshelbed kaussi ja lahusta toiduvärv tilgas vees. Lisa vedelik kookoshelveste hulka ja sega, kuni kookoshelbed on värvi muutnud. Kasta šokolaadipallid kookoshelvetesse ja kui soovid, tõsta korraks külmikusse hanguma.