
Liigitus
Koostisosad
-
200 gmango toorjuustu (või muud magusat maitsestatud toorjuustu)
-
200 gtumedat šokolaadi
-
1 tlvanillisuhkrut või pisut jahvatatud vanillikauna otse veskist
- Lisaks:
-
25jäätise- või pulgakommipulka
-
50 gkookoshelbeid
-
1 slvett
-
kollast toiduvärvi
Valmistamisjuhend
Torka pallide sisse jäätise- või pulgakommipulgad. Võid kasutada ka grillvarda juppe.
Hoia pulgakomme serveerimiseni külmikus.
Sega mango toorjuust kausis mikseriga pehmemaks. Tükelda tume šokolaad kaussi ja sulata kas veevannil või mikrolaineahjus poole minuti kaupa, vahepeal segades, kuni see on sulanud. Mikserda sulašokolaad toorjuustu hulka. Maitsesta vanilliga. Tõsta segu mõneks tunniks külmikusse hanguma.
Vormi segust ühesuurused pallid. Pane kookoshelbed kaussi ja lahusta toiduvärv tilgas vees. Lisa vedelik kookoshelveste hulka ja sega, kuni kookoshelbed on värvi muutnud. Kasta šokolaadipallid kookoshelvetesse ja kui soovid, tõsta korraks külmikusse hanguma.