Maasika-piparmündi rullbiskviidikoogikesed
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Magustoit, Piknik, Marjad, Sünnipäev, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Lastepidu, Isadepäev, Emadepäev, Sisaldab piima, Sisaldab teravilja, Sisaldab laktoosi, Sisaldab muna, Sisaldab tsitruseid

Maasika-piparmündi rullbiskviidikoogikesed

10 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Küpseta suvine rullbiskviit ja lõika koogikesteks. Maasika-piparmündi rullbiskviidi täidiseks on mascarpone, mis saab oma värskuse piparmündist ja riivitud laimikoorest. Pigista valmis koogikeste peale koort ja kaunista maasikatega.

Lisa

Koostisosad

  • 3
    kanamuna
  • 1.5 dl
    suhkrut
  • 2 dl
    nisujahu
  • 1.5 tl
    küpsetuspulbrit
  • 2 sl
    keevat vett
  • Täidis:
  • 250 g
    mascarpone't
  • 0.5 dl
    tuhksuhkrut
  • 2 sl
    peenestatud münti
  • 1
    laimi riivitud koor
  • 125 g
    maasikaid
  • Peale:
  • 2 dl
    vahukoort
  • maasikaid
 

Valmistamisjuhend

Vahusta munad ja suhkur kohevaks vahuks. Sega omavahel kuivained ja sõelu munavahu hulka. Sega hulka vesi. Sega tainas ühtlaseks. Pane taigen küpsetuspaberiga kaetud plaadile ja küpseta 225-kraadise ahju keskmises osas umbes 6 minutit.

Keera valmis põhi tagurpidi suhkruga kaetud küpsetuspaberile. Eemalda põhja küljest ettevaatlikult küpsetuspaber ja lase koogipõhjal jahtuda.

Sega kausis mascarpone ja tuhksuhkur pehmeks vahuks. Maitsesta vaht mündi ja pestud laimi riivitud koorega. Määri segu koogipõhjale.

Puhasta ja tükelda maasikad, laota need koogile. Keera kook rulli ja lase külmikus kaetuna vähemalt tund aega seista. Vahusta vahukoor. Lõika rullbiskviit tükkideks ja pigista koogikeste peale koort. Kaunista maasikatega.