
Liigitus
Koostisosad
-
4kanamuna
-
1.5 dlsuhkrut
-
1 dlnisujahu
-
0.5 dlkartulitärklist
-
1 tlküpsetuspulbrit
- Täidis:
-
1.5 dlmaasikamoosi
-
100 gvalget šokolaadi
-
1 purk(250 g) mascarpone't
- Kaunistuseks:
-
1 dlšokolaadipastille (lahtised kommid)
Valmistamisjuhend
Vahusta munad ja suhkur. Sega omavahel kuivained, ning sõelu vahu hulka. Laota tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja küpseta 225-kraadise ahju keskosas umbes 7 minutit. Keera põhi suhkruga kaetud küpsetuspaberi peale. Eemalda küpsetuspaber ja lase tainal jahtuda.
Määri tainale maasikamoos. Sulata valge šokolaad ettevaatlikult mikrolaineahjus või vesivannil. Sega mascarpone pehmemaks ja lisa hulka valge šokolaad. Soojenda segu korraks mikrolaineahjus poolel võimsusel ja vahusta siis ühtlaseks. Määri 2/3 täidist biskviidipõhjale. Keera rulli ja lase külmikus kaetuna vähemalt tund aega seista.
Pigista ülejäänud valge šokolaadi kreem peale ja kaunista pastillidega.