Liigitus
Koostisosad
-
2(à 800 g) looma välisfileed
-
4 slsoola
- Glasuurkaste:
-
2 slpurustatud musta pipart
-
0.5 dlvett
-
2 slkristall-roosuhkrut
-
2 slrapsiõli
- Mündi-kapparisalsa:
-
0.5punast sibulat
-
4 slhakitud münti ja peterselli
-
1.5 slkappareid
-
1küüslauguküüs
-
0.5sidruni riivitud koor
-
2 slsidrunimahla
-
näpuotsatäis purustatud musta pipart
-
4 sloliiviõli
Valmistamisjuhend
Valmista salsa. Koori ja haki sibul. Haki maitsetaimed, kapparid ja kooritud küüslauguküüs. Sega koostisosad kausis ja maitsesta sidrunikoore, sidrunimahlaga ja pipraga. Sega hulka õli.
Lõika välisfileed pikisuunas neljaks peenemaks tükiks. Vasarda tükke õhemaks. Maitsesta soolaga. Pane grill sooja.
Valmista glasuurkaste. Keeda koostisosi 1 minut väikeses potis. Prae fileesid kuumal grillil seni, kuni pinnale tekib mõnus värv. Langeta temperatuuri ja küpseta umbes 15 minutit või kuni liha sisetemperatuur on 58-60 kraadi.
Tõsta lihatükid ahjuvormi ja pintselda pinnale glasuurkastet. Kata fooliumiga ja lase enne lahtilõikamist 10 minutit haududa. Serveeri koos salsaga.