
Meeldib
1
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
600 glõhefileed
-
jämedat meresoola
-
2 tljahvatatud vürtsköömneid
-
2 tlpurustatud musta pipart
-
2 tlpurustatud roseepipart
Valmistamisjuhend
Eemalda lõhefileelt nahk, luud ja rasv. Lõika lõhe pikkupidi (selgroosuunaliselt) neljaks kangiks. Maitsesta kangid soolaga ja keera tihedalt toidukilesse. Panne tunniks külmikusse maitsestuma. Eemalda kile ja pühi sool maha. Prae kuival kuumal pannil korraga kahte lõhekangi umbes 10 sekundit mõlemalt poolt. Sega kokku maitseained. Raputa maitseained lõhekangide pinnale.
Keera lõhetükid (igaüks eraldi) toidukilesse ning lase kas külmikus umbes 4 tundi või sügavkülmas üks tund maitsestuda ja jahtuda. Eemalda kile ja lõika viiludeks.