Liigitus
Lõhe-mädarõikasupp
4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada
” Valmista maitsev lõhesupp! Sellele lõhesupile annavad maitse lõhe, köögiviljad ja mädarõigas. Lisa lõhe-mädarõikasupile keetmise lõpus marineeritud kurki ja crème fraîche’i. Serveeri hea leivaga.
Koostisosad
-
veidi soola
-
4 slhakitud tilli
-
tükike porrulauku
-
2porgandit
-
100 gjuursellerit
-
5kartulit
-
1 slõli
-
1.2 lvett
-
2kalapuljongikuubikut
-
4 slmädarõigast
-
500 glõhefileed
-
1marineeritud kurk
-
1tops (150 g) crème fraîche’i
Valmistamisjuhend
Poolita porru ja loputa hoolikalt. Koori porgandid ja juurseller. Lõika köögiviljad peenikesteks ribadeks. Koori ja tükelda kartulid. Hauta porrulauk potis õliga klaasjaks. Lisa köögiviljad ja lase pehmeneda. Lisa vesi, puljongikuubikud ja mädarõigas. Keeda köögiviljad poolküpseks (u 10 minutit).
Puhasta lõhefilee luudest ja nahast, lõika kuubikuteks. Tükelda kurk. Lisa lõhetükid, kurk ja crème fraîche potti. Keeda valmis ning maitsesta soola ja tilliga.