Lõhe-mädarõikasupp
Meeldib
0 1
Sobib mulle
50%


Liigitus

Supp, Sisaldab kala, Lihtne valmistada, Kiire valmistada, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Sisaldab mereande, Kala

Lõhe-mädarõikasupp

4 portsjonit
Kiire valmistada
Lihtne valmistada

 

Valmista maitsev lõhesupp! Sellele lõhesupile annavad maitse lõhe, köögiviljad ja mädarõigas. Lisa lõhe-mädarõikasupile keetmise lõpus marineeritud kurki ja crème fraîche’i. Serveeri hea leivaga.

Lisa

Koostisosad

  • veidi soola
  • 4 sl
    hakitud tilli
  • tükike porrulauku
  • 2
    porgandit
  • 100 g
    juursellerit
  • 5
    kartulit
  • 1 sl
    õli
  • 1.2 l
    vett
  • 2
    kalapuljongikuubikut
  • 4 sl
    mädarõigast
  • 500 g
    lõhefileed
  • 1
    marineeritud kurk
  • 1
    tops (150 g) crème fraîche’i
 

Valmistamisjuhend

Poolita porru ja loputa hoolikalt. Koori porgandid ja juurseller. Lõika köögiviljad peenikesteks ribadeks. Koori ja tükelda kartulid. Hauta porrulauk potis õliga klaasjaks. Lisa köögiviljad ja lase pehmeneda. Lisa vesi, puljongikuubikud ja mädarõigas. Keeda köögiviljad poolküpseks (u 10 minutit).

Puhasta lõhefilee luudest ja nahast, lõika kuubikuteks. Tükelda kurk. Lisa lõhetükid, kurk ja crème fraîche potti. Keeda valmis ning maitsesta soola ja tilliga.