Lindströmi pihvid
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Skandinaavia, Veiseliha, Sealiha, Sisaldab seeni, Sisaldab liha, Sisaldab linnuliha, Sisaldab sealiha, Sisaldab veiseliha, Sisaldab muna, Sisaldab laktoosi, Sisaldab teravilja, Sisaldab piima, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada

Lindströmi pihvid

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • Pihvid:
  • 400 g
    seguhakkliha
  • 0.8 dl
    riivsaia
  • 1 purk
    (200 g) vedelat hapukoort
  • 1
    kanamuna
  • 1 tl
    soola
  • 1 dl
    jämedalt riivitud konservpeeti
  • 1 dl
    hakitud konservkurki
  • 0.5 dl
    väikesi kappareid
  • purustatud musta pipart
  • Šampinjonikaste:
  • 1 pakk
    (200 g) šampinjone
  • 1 sl
    võid
  • 1.5 sl
    nisujahu
  • 3 dl
    köögikoort
  • 0.5 tl
    soola
  • purustatud musta pipart
  • 0.5 dl
    hakitud värskeid maitsetaimi (nt peterselli või tüümiani)
 

Valmistamisjuhend

Valmista pihvid. Sega kausis riivsai ja vedel hapukoor. Lisa hakkliha ja ülejäänud koostisained. Sega ühtlaseks massiks. Vormi massist niiskete käte vahel pihvid ja tõsta need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 225-kraadises ahjus umbes 15 minutit või kuni pihvid on küpsed. Valmista kaste. Puhasta ja viiluta seened. Prae need pannil võis. Raputa seente peale jahu ja prae pisut, hästi segades. Lisa koor ja lase keema tõusta. Hauta umbes 5 minutit, vahepeal segades, kuni kaste pakseneb. Maitsesta soola, pipra ja hakitud maitsetaimedega.