Meeldib
0
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
- Pihvid:
-
400 gseguhakkliha
-
0.8 dlriivsaia
-
1 purk(200 g) vedelat hapukoort
-
1kanamuna
-
1 tlsoola
-
1 dljämedalt riivitud konservpeeti
-
1 dlhakitud konservkurki
-
0.5 dlväikesi kappareid
-
purustatud musta pipart
- Šampinjonikaste:
-
1 pakk(200 g) šampinjone
-
1 slvõid
-
1.5 slnisujahu
-
3 dlköögikoort
-
0.5 tlsoola
-
purustatud musta pipart
-
0.5 dlhakitud värskeid maitsetaimi (nt peterselli või tüümiani)
Valmistamisjuhend
Valmista pihvid. Sega kausis riivsai ja vedel hapukoor. Lisa hakkliha ja ülejäänud koostisained. Sega ühtlaseks massiks. Vormi massist niiskete käte vahel pihvid ja tõsta need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 225-kraadises ahjus umbes 15 minutit või kuni pihvid on küpsed. Valmista kaste. Puhasta ja viiluta seened. Prae need pannil võis. Raputa seente peale jahu ja prae pisut, hästi segades. Lisa koor ja lase keema tõusta. Hauta umbes 5 minutit, vahepeal segades, kuni kaste pakseneb. Maitsesta soola, pipra ja hakitud maitsetaimedega.