
Meeldib
1
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Lihapallid tomatikastmes
4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste
” Lihapalle on lihtne valmistada ja põhiretsepti saab põnevamaks teha, lisades maitseaineid või muutes valmistusviisi. Vaata lihapallide retseptid ja videot, kuidas küpsetada lihapalle kolmel eri viisil!
Koostisosad
-
1 dlvett
-
0.5 dlriivsaia
-
1sibul
-
1 slõli
-
400 ghakkliha
-
1kanamuna
-
1 tlsoola
-
0.5 tlpurustatud musta pipart
- Tomatikaste:
-
1 purkpurustatud tomateid
-
1 dlvett
-
2 sltomatipüreed
-
2purustatud küüslauguküünt
-
1 tlsoola
-
1 tlsuhkrut
-
1 tlpunet
Valmistamisjuhend
Sega omavahel vesi ja riivsai. Kuumuta hakitud sibul õlis klaasjaks. Lisa riivsaiasegule sibul, hakkliha, muna ja maitseained. Vormi tainast niiskete kätega väiksed pallid.
Sega kastme koostisained ahjuvormis. Lisa lihapallid ja küpseta 200-kraadises ahjus umbes 30 minutit.