Lihapallid tomatikastmes
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Keskmine raskusaste, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab teravilja, Sisaldab muna, Sealiha, Pearoog

Lihapallid tomatikastmes

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Keskmine raskusaste

 

Lihapalle on lihtne valmistada ja põhiretsepti saab põnevamaks teha, lisades maitseaineid või muutes valmistusviisi. Vaata lihapallide retseptid ja videot, kuidas küpsetada lihapalle kolmel eri viisil!

Lisa

Koostisosad

  • 1 dl
    vett
  • 0.5 dl
    riivsaia
  • 1
    sibul
  • 1 sl
    õli
  • 400 g
    hakkliha
  • 1
    kanamuna
  • 1 tl
    soola
  • 0.5 tl
    purustatud musta pipart
  • Tomatikaste:
  • 1 purk
    purustatud tomateid
  • 1 dl
    vett
  • 2 sl
    tomatipüreed
  • 2
    purustatud küüslauguküünt
  • 1 tl
    soola
  • 1 tl
    suhkrut
  • 1 tl
    punet
 

Valmistamisjuhend

Sega omavahel vesi ja riivsai. Kuumuta hakitud sibul õlis klaasjaks. Lisa riivsaiasegule sibul, hakkliha, muna ja maitseained. Vormi tainast niiskete kätega väiksed pallid.

Sega kastme koostisained ahjuvormis. Lisa lihapallid ja küpseta 200-kraadises ahjus umbes 30 minutit.