Meeldib
2
2
Sobib mulle
50%
Liigitus
Laimikreem ja maasikad
4 portsjonit
Varu aega
Lihtne valmistada
” Kreem on koorene, pehme maitsega magustoit, millele annavad värskust laim ja maasikad. Jaga kreemisegu pokaalidesse ja lase enne serveerimist vähemalt kolm tundi külmas seista.
Koostisosad
-
4 dlvahukoort
-
1.5 dlsuhkrut
-
1laimi koor
-
1 dllaimimahla
- Lisaks:
-
200 gvärskeid maasikaid
Valmistamisjuhend
Keeda koort ja suhkrut umbes 4 minutit, kogu aeg segades. Tõsta pliidilt ja sega kohe hulka laimikoor ja -mahl. Vala segu kohe pokaalidesse ja kata kilega. Lase külmas kohas vähemalt kolm tundi seista. Puhasta ja tükelda maasikad ning pane kreemi peale.