Läätse-peekonisupp
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Veiseliha, Sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Sisaldab veiseliha, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Munavaba, Ei sisald. piimatooteid, Laktoosivaba, Supp

Läätse-peekonisupp

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Keeda maitsev läätsesupp, mis saab maitset juurde peekonist! Haki ja pruunista esmalt peekon, keeda suppi väiksel kuumusel 15–20 minutit. Lõpuks raputa peale peterselli. Kui soovid paksemat läätsesuppi, siis püreesta.

Lisa

Koostisosad

  • 1 pakk
    (140 g) peekonit
  • 1
    sibul
  • 2
    küüslauguküünt
  • 2
    porgandit
  • 1 tl
    vürtsköömneid
  • 1.2 l
    vett
  • 2
    aedviljapuljongikuubikut
  • 2 sl
    tomatipastat
  • 2 dl
    rohelisi läätsi
  • 1 tl
    tüümiani
  • soola
  • purustatud musta pipart
  • Peale:
  • peterselli
 

Valmistamisjuhend

Haki peekon. Pruunista peekon kastrulipõhjas. Koori ja peenesta sibul ning küüslauguküüned. Koori ja tükelda porgandid. Lisa aedviljad ja peekon kastrulisse. Lisa maitseainesegu ja sega mõni minut. Lisa vesi, puljongikuubikud ja tomatipüree. Loputa läätsed sõelal ja pane kastrulisse.

Keeda väiksel kuumusel 15–20 minutit, kuni läätsed on pehmed. Maitsesta ja haki peale peterselli.