Küpsetatud porgandisupp
Meeldib
2 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Supp, Juur- ja köögiviljad, Munavaba, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Eelroog, Pearoog

Küpsetatud porgandisupp

2 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 500 g
    porgandeid
  • 2
    sibulat
  • 1 sl
    oliiviõli
  • 0.5 tl
    soola
  • 0.2 tl
    musta pipart
  • 1 tl
    vürtsköömneid
  • 6 dl
    vett
  • 1.5
    köögiviljapuljongikuubikut
  • 1 dl
    lahjat köögikoort
 

Valmistamisjuhend

Kuumuta ahi 200 kraadini. Koori ja tükelda porgandid ja sibulad parajateks tükkideks. Aseta tükid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Sega õli ja maitseained kokku ning sega köögiviljadega. Küpseta ahju alumises osas umbes 30 minutit, kuni porgandid on pehmed. Lase vesi potis keema tõusta, lisa puljongikuubikud. Vala küpsetatud köögiviljad vette ja tõsta pott tulelt. Püreesta supp nuimiksriga. Tõsta pott tulele tagasi, lisa köögikoor ja kuumuta keemiseni. Serveeri leivaga.