Krõbedad rosmariinikartulid
Meeldib
1 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Taimetoit, Juur- ja köögiviljad, Laktoosivaba, Suhkruvaba, Ei sisald. piimatooteid, Munavaba, Keskmine raskusaste, Varu aega, Eelroog, Pearoog

Krõbedad rosmariinikartulid

4 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

 

Sidrun ja rosmariin annavad ahjukartulitele vahemerelist maitset. Krõbedad rosmariinikartulid maitsevad hästi kas liha või kala juurde.

Lisa

Koostisosad

  • 8
    kartulit
  • 1 tl
    gurmeesoola
  • 1 tl
    rosmariini
  • 3 sl
    oliiviõli
  • 0.5
    sidruni mahl
 

Valmistamisjuhend

Pese kartulid ja keeda koos koorega täiesti pehmeks, 20–25 minutit. Kurna ning lase kuivaks auruda. Tõsta kartulid ahjuvormi. Vajuta kartulid nt pudrunuiaga lapikuks. Raputa kartulitele gurmeesoola, rosmariini ja vala peale õli. Küpseta kartulid 225-kraadises ahjus krõbedaks, umbes 15 minutit.

Pigista soojadele kartulitele sidrunimahla.