Kreeka lõhepihvid
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Kala, Sisaldab tsitruseid, Sisaldab muna, Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Sisaldab kala

Kreeka lõhepihvid

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

 

Fetajuust annab lõhehakkliha pihvidele maitset ja tzatziki viimase lihvi.

Lisa

Koostisosad

  • 700 g
    nahata ja luudeta lõhefileed
  • 50 g
    fetajuustu
  • 1.5 sl
    kappareid
  • 1 sl
    hakitud värsket münti või peterselli
  • veidi
    purustatud musta pipart
  • 1
    kanamuna
  • Praadimiseks:
  • õli
  • Tzatzikikaste:
  • veidi
    kurki
  • 2 dl
    maitsestamata jogurtit
  • 1 sl
    sidrunimahla
  • 2 sl
    peenestatud münti või peterselli
  • veidi
    suhkrut
  • veidi
    soola
  • veidi
    purustatud musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Tükelda lõhefilee ja pane tükid lõiketeraga köögikombaini. Lisa ülejäänud koostisosad ja purusta tükiliseks massiks.

Sega kastme koostisosad ja lase kastmel maitsestuda, kuni pihve praed.

Tee lõhemassist pihvid ning prae neid prae- või pannkoogipannil õlis, umbes 3 minutit kummaltki poolt. Serveeri tzatzikikastme ja salatiga.