
Meeldib
6
2
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
-
1värske porgand
-
1väike suvikõrvits
-
1sibul
-
2küüslauguküünt
-
2 sploliiviõli
-
2.5 dlrisotoriisi
-
6 dlköögiviljapuljongit
-
3 splriivitud parmesani
-
soola
-
musta pipart
Valmistamisjuhend
Pese porgand ja suvikõrvits. Lõika kuubikuteks. Koori ja haki sibul ja küüslauguküüned. Hauta suvikõrvitsakuubikuid kastrulis õlis, kuni need kergelt pruunistuvad. Tõsta kõrvale. Lisa porgandid ja sibul ning tilgake õli. Hauta mõni minut. Lisa riis ja sega, kuni riis muutub läbipaistvaks. Lisa vähehaaval puljongit, oodates vahepeal, kuni see riisi imendub. Jätka hautamist ja puljongi lisamist, kuni risoto on valmis (umbes 20 minutit). Lisa suvikõrvits. Maitsesta parmesani, soola ja pipraga.