Kodune vorschmack
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Eelroog, Skandinaavia, Vene, Poola, Kala, Sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab sealiha, Sisaldab veiseliha, Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Varu aega, Keskmine raskusaste, Sisaldab kala

Kodune vorschmack

4 portsjonit
Varu aega
Keskmine raskusaste

Lisa

Koostisosad

  • 600 g
    seguhakkliha
  • 1
    sibul
  • 4
    küüslauguküünt
  • 1 dl
    koort
  • 0.5 tl
    soola
  • 0.5 tl
    purustatud musta pipart
  • 1 karp
    (100/65 g) anšoovisefileed
  • Peale:
  • võid
 

Valmistamisjuhend

Prae hakkliha suures potis. Tükelda sibulad ja lisa hakklihale. Lisa koor ja hauta 5 minutit.

Tõsta pott pliidilt. Lisa maitseained ja anšoovisefileed. Püreesta saumikseriga, jättes segu pisut karedaks. Kalla segu määritud ahjuvormi. Pane pinnale võitükikesi.

Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 45 minutit. Paku ahjukartuli, soolakurgi ja hapukoorega.