
Meeldib
1
0
Sobib mulle
50%
Liigitus
Koostisosad
- Tainas:
-
125 gmargariini
-
2 dlnisujahu
-
0.5 tlküpsetuspulbrit
-
0.5 purki(à 125 g) lahjat kohupiima
- Täidis:
-
1 purk(300 g) kodujuustu
-
1 purk(150 g) pehmet kitsejuustu
-
2kanamuna
-
3 slsuhkrut
- Vaarikakaste:
-
200 gkülmutatud vaarikaid
-
4 slmoosisuhkrut
-
3 sllahjendatud marja- või sidrunimahla
Valmistamisjuhend
Sega rasvaine, jahu ja küpsetuspulber sõrmedega läbi. Lisa kohupiim. Sega ühtlaseks. Vajuta tainas toidukile peal leheks ja mähi kinni. Tõsta külmikusse. Valmista kaste. Keeda vaarikaid, moosisuhkrut ja mahla paar minutit kastrulis. Suru segu läbi sõela. Lase jahtuda.
Sega kokku kodujuust, kitsejuust, muna ja suhkur. Vajuta tainas määritud pirukavormi (läbimõõt umbes 24 cm) põhjale ja äärtesse. Torka taina sisse kahvliga augud. Kalla täidis taina peale. Küpseta pirukat 200-kraadise ahju keskmises osas umbes 30 minutit. Lase jahtuda. Paku juurde vaarikakastet.