Kiire borš hakklihast
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Supp, Juur- ja köögiviljad, Lihtne valmistada, Keskmine valmistusaeg, Eesti, Sisaldab piima, Sisaldab laktoosi, Sisaldab sealiha, Sisaldab liha, Sisaldab mett, Sealiha, Läti, Poola, Vene, Leedu, Pearoog

Kiire borš hakklihast

5 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 200 g
    hapukapsast
  • 1
    sibul
  • 1 sl
    tomatipüreed
  • 1 sl
    õli
  • 1.2 l
    lihaleent
  • 1
    loorberileht
  • 1 pakk
    (180 g) külmutatud aedviljaribasid
  • 300 g
    hakkliha
  • 200 g
    äädikamarinaadis punapeeti
  • 1 tl
    mett
  • 1.5 tl
    soola
  • 0.2 tl
    purustatud musta pipart
  • Lisaks:
  • 2 dl
    vedelat hapukoort
 

Valmistamisjuhend

Supi keemise ajal prae pannil hakkliha. Lisa supile külmutatud aedvili, riivitud peedid ja hakkliha. Maitsesta mee, soola ja pipraga. Keeda 10 minutit. Võta pott tulelt ja kata kaanega, lase maitsetel mõni aeg tõmmata. Paku suppi lusikatäie hapukoorega.

Kuumuta õli, sibulat ja tomatipüreed veidi potis. Lisa hapukapsas ja kuumuta veel paar minutit. Lisa lihapuljong ja loorberileht. Lase supil 15 minutit keeda.