Kartuliomlett spinatiga
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Pearoog, Eelroog, Sisaldab muna, Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Muna

Kartuliomlett spinatiga

12-le inimesele
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 80 g
    beebispinatit
  • 3
    keedukartulit
  • 8
    kanamuna
  • 50 g
    riivitud parmesani
  • 2 dl
    koort
  • 1 dl
    piima
  • näpuotsaga soola
  • näpuotsatäis purustatud valget pipart
 

Valmistamisjuhend

Loputa ja kuivata spinat. Koori ja viiluta kartul. Löö munad lahti ja sega hulka riivitud parmesan, koor, piim ning maitseained. Tee küpsetuspaber niiskeks ja vooderda sellega ahjuvorm (läbimõõt 20 cm). Lõika vormist ülejääv paber ära. Aseta vormi põhja pooled spinatilehed. Lisa peale kartuliviilud ja seejärel ülejäänud spinatilehed. Vala peale omletitaigen. Küpseta omletti 175 kraadi juures umbes 30 minutit või seni, kuni segu on hüübinud. Pruunista vormi pinda lühikest aega ahjus kuumal grillifunktsioonil. Lõika tükkideks.