Kartulid petersellipestoga
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Salat, Juur- ja köögiviljad, Gluteenivaba, Lihtne valmistada, Varu aega, Sisaldab piima, Sisaldab pähkleid, Sisaldab laktoosi, Sisaldab tsitruseid, Pearoog

Kartulid petersellipestoga

6 portsjonit
Varu aega
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 1 kg
    kõvemaid väikseid kartuleid
  • 0.5
    sidrunit
  • Praadimiseks:
  • õli
  • Petersellipesto:
  • 4 sl
    piiniaseemneid
  • 1
    küüslauguküüs
  • 2 sl
    riivitud parmesani
  • 1
    pott basiilikut
  • 2 sl
    oliiviõli
 

Valmistamisjuhend

Pese kartulid ja keeda koos koorega peaaegu pehmeks. Lase tund aega jahtuda. Koori kartulid ja lõika neljaks sektoriks ning prae õlis krõbedaks.

Riivi kartulite hulka poole sidruni koor ja pigista poole sidruni mahl. Purusta piiniaseemned, küüslauguküüs, parmesan ja petersell jämedateraliseks pestoks. Sega hulka õli. Sega petersellipesto soojade kartulite hulka.