Kartuli-tuunikalasalat
Meeldib
0 0
Sobib mulle
50%


Liigitus

Eelroog, Kala, Sisaldab laktoosi, Sisaldab piima, Keskmine valmistusaeg, Lihtne valmistada, Munavaba, Sisaldab kala, Salat, Piknik

Kartuli-tuunikalasalat

4 portsjonit
Keskmine valmistusaeg
Lihtne valmistada

Lisa

Koostisosad

  • 6
    keedukartulit
  • 3 sl
    sulatatud võid
  • pisut soola
  • 1
    punane sibul
  • 0.5
    kurki
  • 1 sl
    äädikat
  • 1 sl
    vett
  • 0.2 tl
    soola
  • 0.2 tl
    suhkrut
  • 1 purk
    tuunikala
  • hakitud tilli
  • musta pipart
 

Valmistamisjuhend

Keeda kartulid koos koorega. Koori ja viiluta kuumad kartulid. Laota kartuliviilud taldrikule, vala peale sulavõi ja maitsesta kergelt soolaga. Lisa peale sibulaviilud. Lõika kurk õhukesteks viiludeks. Sega omavahel äädikas, vesi ja maitseained. Vala segu kurkidele ja lase korraks maitsestuda.

Tõsta kurgid ja tuunikala kartulite peale. Jahvata peale musta pipart. Haki peale tilli.